thesinge.com
Wie zoet is......

Met een beetje grondvorst, is het een prachtige start van de dag.
Als ik naar dorpshuis Trefpunt loop, hoor ik kinderen op het schoolplein. Een beetje ongebruikelijk, want anders zitten ze rond dit tijdstip altijd al in de klas. Maar vandaag is dat anders. Het is 5 december. Vandaag komen Sinterklaas en zijn Pieten naar ´CBS De Til´. Als ik over de brug ben, zie ik al een hele drukte bij school. Ouders aan de ene kant van het hek en kinderen op het schoolplein. De kleintjes staan met hun voetjes op het hek, handjes aan het hek en hun hoofdje over het hek. Ze kijken nieuwsgierig en verwachtingsvol van links naar rechts, van smidshoek naar de til. Komt Sinterklaas er al aan? Sommige kinderen zetten nog maar weer een Sinterklaasliedje in. Nog even geduld, maar een ding is zeker.......

Winnaars met tactisch inzicht

Het loopje van mijn huis naar dorpshuis Trefpunt maakt me pas echt goed wakker. Er staat een stevige zuidoostenwind en dat maakt het behoorlijk koud. Na nachtvorst is het nu wotterkol. Persoonlijk vind ik deze winterkou wel lekker, maar zo denkt niet iedereen er over. Wees gerust, er komen ook weer andere tijden.

Na onze eerste kop koffie beginnen we met het spelen van gezelschapsspelletjes. De meesten storten zich vol overgave op het sjoelen. Anderen gaan klaverjassen of nemen deel aan het keezenspel.
Voor de meesten is het keezenspel onbekend. Voor mij ook. Toch waag ik me met drie anderen, deze ochtend aan dit spel. Ida weet het haarfijn uit te leggen. Keezen is een bordspel. Het is een combinatie van mens-erger-je-niet en het kaartspel pesten. 'Keezen heeft een hoog 'pestgehalte' en naast enig tactisch inzicht speelt ook geluk met de speelkaarten een belangrijke rol' aldus Wikipedia.
We gaan helemaal los en ook wij zitten elkaar best wel een beetje dwars. Maar.....alles met een gulle lach. Uiteindelijk lukt het Elisabeth als eerste om haar vier pionnen in het thuisvak te krijgen en wordt uitgeroepen als winnaar. Gefeliciteerd!
Bij het sjoelen is Aukje de gelukkige. Ook van harte! En toch.....we verdenken haar er wel van dat ze thuis met enige regelmaat oefent....hahaha.
Helaas is me de uitslag van het klaverjassen geheel ontgaan. Sorry. Maar dat jullie je deze ochtend ook wel hebben vermaakt, staat buiten kijf.

Van Douwe ontvang ik nog een papier over 'zelfstandig en zeker op de been'. Op donderdagmiddag 13 december is er tussen 13.30 uur en 15.00 uur in de gymzaal voorlichting over valpreventie.
Je kunt deze middag kennis maken met de docenten Gerkina Doze en Jeanette Toxopeus. Beide dames kunnen je meer informatie geven over de cursus 'In Balans'. Je bent donderdagmiddag 13 december van harte welkom.

Volgende week hebben we SinterklaasBINGO.
Tot dan.

Dag.

"Wie dreugn oet"

Vandaag een koude start van de dag met grauw, grijs weer en een stevige wind. Maar dat deert ons niet, want het is Noabersteedag en die is altijd hartverwarmend.
In verband met gemeenteraadsverkiezingen wijken we deze ochtend uit naar de peuterspeelzaal. Jan heeft tafels en stoelen al voor ons klaargezet en zelf doen we de rest. Bedankt Jan.

Deze morgen hebben we weer iets lekkers voor bij de koffie. Afgelopen week was Wolter jarig en hij heeft voor ons een heerlijke traktatie. Dankjewel Wolter. Natuurlijk hebben we ook voor hem uit volle borst het ´lang zal hij leven´gezongen. Hieperdepiep HOERA!

Kort is er even aandacht voor ons kerstdiner op 19 december aanstaande. Al een aantal jaren verzorgen dorpsgenoten Clara en Dorien ons kerstdiner. Ook dit jaar willen ze dit met veel plezier weer voor ons doen. Daar zijn we uiteraard heel erg blij mee. Later meer hierover.

Rondom de tafel is iedereen zo druk met elkaar in gesprek, dat ik de tijd niet in de gaten heb. Maar, dan tikt iemand met een theeglas op tafel en spreekt de woorden:"Wie dreugn oet! Hou liekt, kriegen wie nog wat te drinkn?". Hahahaha. mooi hè. Ik spring overeind en ben weer helemaal bij de les.

Volgende week is er een spelletjesochtend met onder anderen, sjoelen, keezen, klaverjassen.............
Tot dan.
Dag.

.....daar komt Sint Martinus aan

We beginnen deze ochtend met koffie. En omdat Jakob jarig is geweest, heeft hij voor ons een heerljke traktatie. Dankjewel Jakob. Natuurlijk zingen we ook voor hem het ´lang zal hij leven´. Hiephiep HOERA!

Na de koffie leest Jakob een mooi verhaal over de geschiedenis van Sint Maarten. Mocht je ook geìnteresseerd zijn in deze geschiedenis, dan kun je een kijkje nemen op deze website.

Dan kijken we via ´uitzending gemist´ nog even terug naar de mooie serie ´De dertien dorpen´ van OOGtv. Vanmorgen hebben we de uitzending van afgelopen maandag bekeken, waarin Ten Boer zich van haar mooiste kant liet zien. Je kunt hier klikken om de serie nogmaals te bekijken.

Volgende week woensdag, 21 november, is de gemeenteraadsverkiezing in Groningen, Haren en Ten Boer. Dan kunnen wij de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Groningen kiezen. Als trouwe bezoeker van Noaberstee is het volgende week dus één loop.

Tot volgende week.
Dag.

Het was allemaal heerlijk!

Voor ik aan de dag van vandaag begin, neem ik je nog even mee naar het einde van gistermiddag. Ik zat naar buiten te kijken en zag de lucht ineens prachtig rood worden. Ik was onder de indruk, zó schitterend. Gauw met m'n fototoestel naar boven en vanuit een raam een foto gemaakt. Daarna vlug in de auto gestapt en naar de Lageweg richting Klunder gereden. Ja, je moet er snel bijzijn want de lucht verandert heel erg snel. En een schitterende zonsondergang is het resultaat.
Je kunt op de foto klikken voor een vergroting.
IMG_6925.JPG
IMG_6930.JPG
IMG_6935.JPG

Wat zal een nieuwe dag ons brengen?

Mit de tied mit

Na een nacht met harde wind en regen, begint de ochtend met rustig weer en zonneschijn. Het is een dag vol schitterende herfstkleuren. Prachtig.

Tafels en stoelen hebben we klaarstaan, en wat ons betreft kunnen de bezoekers komen. Ja, daar komen de eersten al en langzaamaan volgt de rest. Altijd mooi dat men op woensdagmorgen de weg naar dorpshuis Trefpunt weer weet te vinden.
10.00 uur. Tied veur kovvie.

Zo te horen is er heel wat bij te praten, want het is mie toch een gekoakel. Van sommige gesprekken krijg ik een hap en snap mee, maar het meeste ontgaat me. Wel mooi om te zien hoe men met elkaar in gesprek is. Anderen hebben plezier met een filmpje die ze elkaar via de smartphone laten zien. Ja, die "oudjes" gaan echt wel met de tijd mee hoor. Men praat over Youtube, WhatsApp en Instagram, alsof ze nooit een brief, envelop en postzegel hebben gebruikt.

Jakob maakt ons nog even weer attent op het project 'Veur aaltied'. Mocht je een bijdrage willen leveren aan dit project, dan kun je je vandaag nog aanmelden bij de plaatselijke organisatoren.

Volgende week gaan we na afloop van de inloopochtend gezamenlijk eten. Op het menu staat bonensoep en snert. Hierbij serveren we roggenbrood met katenspek en stokbrood. En uiteraard is er een heerlijk toetje. Je bent van harte welkom om mee te eten. Als je komt, wil je dat dan even voor zaterdag 3 november, via mail of telefoon 050-3022475 doorgeven aan Janna?

Tot volgende week.
Dag.

De wereld in vogelvlucht

Als we onze eerste kopje koffie op hebben en de nieuwtjes van afgelopen week hebben uitgewisseld, neemt Sybolt ons mee naar Afrika.
Een aantal jaren geleden heeft de BBC, de publieke omroep van het Verenigd Koninkrijk, schitterende natuurdocumentaires gemaakt. Sybolt heeft een DVD bij zich van BBC EARTH met de titel; earth flight. Vlieg je een stukje met ons mee?

We nemen plaats op de vleugels van een gier en kijken als een vogel naar onze planeet. We vliegen naar de Tafelberg bij Kaapstad. In het diepste geheim, onder de golven, speelt zich een samenscholing af. In de lucht speurt de Kaapse jan-van-gent de oceaan af, op zoek naar een lekkere buit. Ze hebben concurrentie van de bultrugwalvis, die op jacht is naar eenzelfde vangst. Voor de Kaapse jan-van-gent blijken dolfijnen betere bondgenoten. Hun samenwerking is fascinerend. 20 meter onder water is de grote sardine trek. De dolfijnen jagen ze van onderen naar boven, en zo zijn de sardines voor zowel de dolfijnen als voor de Kaapse jan-van-genten een makkelijke prooi.

Dan vliegen we met een visarend. Onder ons ontdekken we een S-vormig eiland. Het blijkt een levend eiland te zijn, vol met kleine flamingo's. Het is nu oppassen voor de flamingo's want de visarend is hun grootste vijand.

Ja, zo kan ik nog even doorgaan, maar soms zegt één beeld meer dan honderd woorden. Volgens mij is bovengenoemde DVD niet te zien via YouTube. Uit dezelfde serie natuurdocumentaires is wèl een prachtige aflevering te zien over vogelvluchten in Noord-Amerika. Misschien een ideetje voor een roege regenachtige herfstdag.

Deze ochtend is er ook even aandacht voor de komende uitzendingen van OOGtv, over de dertien dorpen die per 1 januari 2019 zullen opgaan onder de naam Gemeente Groningen.

Tot slot wensen we hen die vanmorgen wegens ziekte niet aanwezig waren, van harte beterschap.

Hopelijk tot volgende week.
Dag.

YouTube filmpjes

Opnieuw een prachtige zonnige herfstdag. De eerste bezoekers treffen ons buiten op het terras. Binnen schenken we koffie en thee, met daarbij een heerlijke traktatie van Ina. Het was in onze zomervakantie dat Ina jarig was en voor haar alle reden om ons te trakteren. Bedankt Ina. Natuurlijk zingen we ook voor haar het ´lang zal ze leven´.

Vanmorgen gaan we tussen het koffiedrinken door een aantal YouTube filmpjes bekijken. OOGtv had op een gegeven moment het programma ´De Boer Op´. De vraag hierbij was; Waar komt ons eten vandaan? Samen met basisschoolleerlingen ging Alina Kiers op pad naar boeren in Groningen. Vanmorgen gaan we via YouTube filmpjes met hen mee naar boer van Zwol in Spijk. Voor oud Thesingers trouwens geen onbekenden. Hier komen we alles te weten over aardappelen.
Dan gaan we naar Het Geweide Hof in Garmerwolde en de molenaar in Klein Wetsinge. Hier zien we hoe van graan, in dit geval spelt, meel wordt gemaakt.
Tot slot zien we hoe pompoenen groeien op boerderij Onstaheerd in Sauwerd.
Ja, voor kinderen zijn er nog veel vragen. De ouderen zien vooral de vooruitgang. De mechanisatie heeft veel goeds gebracht. Nog steeds hebben de kinderen herfstvakantie. Voor de ouderen stond deze vakantie in het teken van aardappelen rooien. Nee, niet met machines, maar op de knieën en met de handen in de klei.

Een heel ander YouTube filmpje is over de trek van miljoenen vlinders uit Amerika en Canada. De Monarchvlinder vliegt wel 4000 kilometer om te overwinteren in een bos in Mexico.
En nog een filmpje van ei-rups-pop-vlinder en de trek naar Mexico. Prachtig, wát mooie beelden.

In het voorjaar van 2011 heb ik haar ontmoet in Bakkeveen, 'het sokkenvrouwtje'. Toen vertelde ze me dat het Friese tv-programma HEA! opnamen van haar had gemaakt. Thuis is ze altijd aan sokken breien en ondertussen luistert ze naar een 'luisterboek'. De sokken legt ze in het mandje van haar scootmobiel of maakt ze er aan vast. Als de eenzaamheid haar teveel wordt of ze wil gewoon even met iemand kletsen, trekt ze eropuit met haar scootmobiel vol met sokken. Ze heeft altijd aanspraak en sommigen (zoals ik) willen ook graag een foto maken. Ze verkoopt de sokken en de opbrengst geeft ze aan een goed doel. Prachtig.
Bakkeveen 015.JPG
'It sokkewyfke fan Bakkefean'
Bakkeveen 014.JPG


Tot volgende week.
Dag.

En de winnaars van de quiz zijn......

Als we in de zaal alles klaar hebben staan voor de inloopochtend, strijken we neer op het terras in afwachting van de bezoekers. Ongekend dat je op 10 oktober nog heerlijk zonder jas buiten in het zonnetje kunt zitten. Wat een prachtige herfstdag. De eerste bezoekers schuiven nog even bij ons aan, maar dan is het tijd om naar binnen te gaan.

We beginnen met koffie en een heerlijke traktatie van Albert. Afgelopen week vierde hij zijn verjaardag. Hij heeft al vele, vele verjaardagen mogen vieren, maar ook voor hem zingen we uit volle borst het 'lang zal hij leven' omdat we hopen dat er nog vele mooie jaren mogen volgen. Bedankt voor je traktatie Albert.

Dat blijdschap en verdriet dicht bij elkaar liggen, ervaren we ook deze morgen. We staan er bij stil en wensen jullie voor nu en de komende tijd veel sterkte.

Het is een wat moeilijke overgang, maar het is tijd voor Ida haar quiz. Ze heeft 25 vragen gemaakt over van alles en nog wat. Het is aan ons om deze goed te beantwoorden. We maken groepjes van twee. Spieken via de mobieltjes is ten strengste verboden. Mobieltjes uit, we gaan beginnen. O ja, Ida zegt er nog bij, dat de vragen niet zo moeilijk zijn. Dat is hoopgevend en vol goede moed gaan we aan de slag.
Vraag 1: Wie was de eerste vrouwelijke huisarts? Tja.....
Welke vogel kan als enige achteruitvliegen? Geen idee, wèl knap.
Welke planeet is de grootste in ons zonnestelsel? Ja, één van de acht, maar welke.
Voor jou als lezer een peuleschil natuurlijk. Maar kom er maar eens op als je in het heetst van de strijd zo'n vraag moet beantwoorden.
Grote hilariteit bij vraag 22: Hoeveel tanden en kiezen heeft een volwassen persoon? Je ziet aan de gezichten dat men bij deze vraag is. Mond een beetje scheef en de tong gaat van boven naar beneden en van rechts naar links. Daarbij opgeteld de leegtes van getrokken kiezen en dan komt men op.......
Een enkeling wil het zeker weten. Op zeer discrete wijze en met een pas gepoetste kunstgebit is dat een fluitje van een cent. Bij de medespeler lopen tranen van het lachen over de wangen. Dit werkt aanstekelijk. Prachtig man, wat een plezier.
Samen nemen we de vragen nog even door. En de winnaars zijn..... het koppel Trijn van Zwol en Hans Meinds. Van harte gefeliciteerd! Van Ida ontvangen ze beide een klein prijsje.
Ida, bedankt voor je bijdrage aan deze ochend.

Tot slot is er nog aandacht voor de komende theatervoorstelling 'Veur Aaltied' dat op 18 en 19 mei 2019 zal plaatsvinden in Thesinge.

Tot volgende week.
Dag.

Welkom bie Noaberstee

Vandaag weer Noabersteedag. Man, een week is niks.
Ook deze ochtend weten de bezoekers dorpshuis Trefpunt gelukkig te vinden. Wat bij binnenkomst als eerste opvalt zijn de prachtige bloemstukken. Een overblijfsel van het tweedaagse congres van afgelopen maandag en dinsdag. Leuk hoor!

Vanmorgen schuift er ook een nieuwe bezoeker aan. Een stadjer met Thesinger roots. Voor de meesten geen onbekende meer, omdat ze ook al deel heeft genomen aan twee van onze zomeruitstapjes. WELKOM bie Noaberstee, Siemy.

Zo te horen is er veel bij te praten. Links en rechts, over en weer, gaan de verhalen over tafel. Een gezellige boel.
Afgelopen week vierde Ida haar verjaardag. Ze heeft voor ons een heerlijke zelfgemaakte traktatie voor bij de koffie. Lekker hoor, dankjewel. Natuurlijk zingen we voor Ida het ´lang zal ze leven´.
Hiephiep, HOERA!
Ook hebben we nog een traktatie van opa Andries en oma Trijn. Dankjewel! Van harte gefeliciteerd en dat jullie heel lang mogen genieten van jullie kleinzoon.

Zoals vorige week al gemeld, slaan we deze keer het gezamenlijk eten van dikke bonen met spek over. Er kwamen verschillende andere suggesties om samen iets te eten. Na wat heen en weer gepraat is besloten om woensdag 7 november, na afloop van de inloopochtend, gezamenlijk snert en bonensoep te eten, met als afsluiting een zelfgemaakt toetje.
De koks hebben zich spontaan aangemeld en zorgen ervoor dat er 7 november een maaltijd, inclusief toetje, op tafel staat. Geweldig toch!?
Je bent van harte welkom om ook aan te schuiven. Wil je dat dan voor 1 november laten weten aan Janna? Je mag langskomen, me bellen op 050-3022475 of mailen. We proberen de kosten laag te houden, maar hoeveel het precies wordt is op dit moment nog niet bekend.

Tot volgende week.
Dag.

Noaberstee is weer begonnen

Onze vakantie is voorbij.
Noaberstee is weer begonnen!

Op deze mooie zonnige herfstdag loop ik vanmorgen naar dorpshuis Trefpunt. Tafels en stoelen zet ik klaar. Koffie en thee kan worden geschonken en wat mij betreft kunnen de gasten komen. En het laat niet lang op zich wachten of de eerste bezoekers lopen binnen. WELKOM!
Altijd mooi als de mensen na zo´n lange vakantieperiode de weg naar Noaberstee weer weten te vinden.
Deze ochtend gaan we nog even kort terugblikken op onze zomeruitstapjes. Van de foto´s heb ik een PowerPointPresentatie gemaakt die we op groot scherm, via de beamer, gaan bekijken. Althans dat is de bedoeling. Gistermiddag tijdens het testen waren er technische problemen met laptop en beamer, die op dat moment niet oplosbaar waren. En vanmorgen werd me, door een achtergelaten briefje, al duidelijk dat het ´s avonds helaas ook niet was gelukt. Het is niet anders, maar eerlijk gezegd was dat best wel een beetje balen.
Maar dan is daar trouwe bezoeker en computertechneut Hans. En samen met Jan komt het aan het eind van deze ochtend toch nog zover, dat we de foto´s via groot scherm kunnen bekijken. BEDANKT mannen! Het was leuk om ook op deze manier nog even na te genieten van onze prachtige uitstapjes. De reacties op de uitstapjes waren ook vanmorgen, erg positief.

Al een aantal jaren eten we aan het begin van het nieuwe seizoen, zo begin september, gezamenlijk dikke bonen met spek. Door werkzaamheden aan dorpshuis Trefpunt zijn we nu later van start gegaan en is besloten om deze keer af te zien van deze traditie. Volgend jaar zien we wel weer.

Tot volgende week.
Dag.

Laatste uitstapje van dit zomerseizoen

Vanmiddag is ons derde en laatste uitstapje van dit zomerseizoen. En een zomer was het. Een lange periode met heel veel zon, tropische temperaturen waarbij hitte- en droogterecords werden verbroken. Een zomer die ons nog lang zal heugen.
Gelukkig zijn de temperaturen vanmiddag ideaal voor een autoritje. Mooi weer om er met elkaar op uit te gaan.
Het is een prachtig toeristisch autoritje over bekende en onbekende landweggetjes met mooie ommetjes, laantjes, leuke gehuchtjes, verdwenen dorpjes en interessante bezienswaardigheden.
We vertrekken om kwart over één met 19 personen vanaf dorpshuis Trefpunt. Het enige wat voor de deelnemers vaststaat is, dat we een koffiestop hebben bij Restaurant de Boerderij Freaylemaborg in Slochteren en dat we dineren bij Visrestaurant Landman in Termunten. Voor de rest is het één grote verrassing.
Kom, ienstappen en den goan we vot.

Noaberstee gaat 23 augustus weer op stap

Ons derde en laatste uitstapje van dit zomerseizoen is op donderdagmiddag 23 augustus.
We vertrekken om 13.15 uur vanaf dorpshuis Trefpunt.

Deze middag maken we een toeristisch autoritje over bekende en onbekende landweggetjes met mooie ommetjes, laantjes, leuke gehuchtjes, verdwenen dorpjes en interessante bezienswaardigheden.
Bij 'Restaurant de Boerderij Fraeylemaborg´ in Slochteren hebben we een koffiestop.
We vervolgen ons ritje naar ´Visrestaurant Landman´ in Termunten voor een borreluurtje en diner. Ben je geen liefhebber van vis? Geen probleem. Men serveert ook vlees- en vegetarische gerechten.

Onderstaande kosten komen voor eigen rekening:

  • € 5,00 per persoon voor benzinevergoeding aan chauffeurs.
  • Diner en consumpties bij Visrestaurant Landman.

Zin om mee te gaan? Je bent van harte welkom!
Wel graag even vóór 21 augustus aanmelden bij Janna Hofstede, telefoon 050 - 3022475 of mail.

Tot ziens op donderdagmiddag 23 augustus.

Een prachtig zomers Noaberstee uitstapje

Vanmiddag zijn we weer metelkaar op stap geweest. Het was een gemengd gezelschap. Vaste bezoekers van Noaberstee, dorpsgenoten en deze keer waren er ook nog twee gasten bij. WELKOM!
Om 13.00 uur vertrekken we vanaf dorpshuis Trefpunt, via Sint Annen, naar Ten Boer. Daar sluit Aukje aan, met twee oud Thesingers en één van onze gasten. Ja, aansluiten was de bedoeling, maar na een poosje kreeg ik in de peiling dat er één van de zes auto's achter me, ontbrak. Technische problemen bleek later, maar alles kwam op z'n pootjes terecht. Heb ik voor een volgend uitstapje weer van geleerd.Via een mooie toeristische route komen we aan bij onze eindbestemming: 'Eetcafé de Boerderij' in Oosterwijtwerd, waar we hartelijk en gastvrij worden ontvangen. Rondvaartboot 'Bolleke' ligt al voor ons klaar, en we kunnen direct aan boord. Kapitein Snip en medewerker Rachel zullen ons vanmiddag rondvaren door de Groninger maren, diepen en centrum van Appingedam.
De motor wordt gestart en de trossen gaan los. Daar gaan we.

ZOMERUITSTAPJE 19 JULI

Donderdagmiddag 19 juli is ons tweede zomeruitstapje.

We vertrekken rond kwart voor één vanaf dorpshuis Trefpunt. Het juiste tijdstip laat ik de deelnemers op een later moment nog weten.
Via een mooie toeristische route rijden we naar 'Eetcafé de Boerderij' in Oosterwijtwerd.

Van daaruit maken we met boot 'Bolleke' een rondvaart via 'het Oosterwijtwerdermaar, en het Damsterdiep, naar Appingedam waar we een rondje door het centrum maken.
Onderweg kunnen we genieten van de beroemde hangende keukens, historische panden, de nieuwe jachthaven en van de Nicolai kerk. Daarna zetten we weer koers naar Oosterwijtwerd, waar we na ongeveer 2 1/2 uur varen weer voet aan vaste wal zetten', aldus de website van Eetcafé de Boerderij.

Na de rondvaart is er een borreluurtje, waarbij de kosten van consumpties, bovenop de arrangementsprijs komen, en voor eigen rekening zijn.

We sluiten de middag hier af met een diner.

Kosten van dit arrangement hangen af van het aantal deelnemers.
Vanaf 25 personen is de arrangementsprijs € 32,50 per persoon.
Minder
dan 25 personen is de arrangementsprijs € 40,50 per persoon.

Lijkt het je leuk om met ons mee te gaan? Je bent van harte welkom.
Wel graag even vóór 12 juli aanmelden bij Janna Hofstede, telefoon 050 - 3022475 of mail.

Agenda
december 2018
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
januari 2019
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Binnenkort in Thesinge
15 december 2018
Kerstboom op Smidshouk en Verrassingsdiner in Trefpunt

Kerstboom op Smidshouk
Op 15 december gaan we om 16:30 uur het licht van de kerstboom te ontsteken. Smidshouk is dan weer sfeervol aangekleed met boom, vuurkorven, muziek, een hapje en een warme drank voor volwassen en kinderen. Graag zien we jullie allemaal!

Groeten van de kerstboom commissie,
Peter, Esther, Bert

Verrassingsdiner in Trefpunt
Heb je de flyer van Avec Plezier al gezien? Op 14 & 15 december kookt Remco weer het bekende 3-gangen verrassingsdiner met producten van het huidige seizoen én schenken we bijpassende wijnen!

Meld je snel aan op de website van Avec Plezier voor het Pop-up restaurant, want vol is vol!

Foto van de maand
IMG_2446.JPG

privacy

contact

facebook

nieuws

agenda