thesinge.com
Een zaal in Trefpunt huren?

conferentie- vergadering- symposium - "heidag" op de klei - verjaardag - examenborrel - jubileum - buurtfeest - reünie - geboortefeest -  trouwfeest - receptie - etc

Op zoek naar een verrassende locatie voor uw feest, receptie, familiedag, zakelijke bijeenkomst of congres? Dorpshuis Trefpunt in Thesinge biedt u sfeervolle ruimtes en alle faciliteiten die u wenst. Trefpunt ligt in een van de mooiste en oudste dorpen van Groningen, op slechts een steenworp afstand van de stad Groningen.

De grote zaal met bar en podium is de kern van het Trefpunt. Daarnaast zijn er een kleine vergaderzaal en het naastgelegen kerkgebouw. Bij grote evenementen (zoals een congres) is het hele dorpshuis te huren, inclusief de ruimte van de peuterspeelzaal. Tijdens de bijeenkomst zorgen vrijwilligers van het dorpshuis voor onder meer de barbezetting. De catering, van koffie met koek tot een lunch, barbecue, buffet of meergangen diner kunnen we in overleg verzorgen.

Een wandeling door het dorp kan een aangename afsluiting of onderbreking van een bijeenkomst zijn. Thesinge is een prachtig oud dorp, met een middeleeuwse Kloosterkerk, de molen Germania en een Smederijmuseum. Wij kunnen een bezoek aan deze locaties voor u organiseren.

De grote zaal

grotezaal_voorlopig.jpg

De grote zaal biedt plaats aan maximaal 120 personen, maar is door zijn sfeervolle indeling en verlichting ook zeer geschikt voor kleinere groepen.

  • Er zijn 40 tot 100 zitplaatsen, afhankelijk van de opstelling die u kiest (gezellige zitjes, rijen stoelen of bijvoorbeeld een vergaderopstelling met tafels en stoelen).
  • Met statafels en een beperkt aantal zitplaatsen is de zaal geschikt voor feesten met meer bezoekers.
  • Vanuit de zaal is toegang naar een ruim terras, met uitzicht over de weilanden.
  • De bar grenst aan een keuken met diverse apparatuur, zoals kooktoestel, magnetron, oven, frituur en vaatwasser.
  • Het podium, met lichtinstallatie, is 8 m breed en maximaal 4,25 m diep.
  • Een beamer en geluidsinstallatie zijn aanwezig.
De kleine vergaderruimte

kleine zaal.jpg

Deze vergaderruimte heeft maximaal 12 zitplaatsen en een min of meer vaste inrichting.

De BSO/peuterspeelzaalruimte

Deze ruimte wordt gebruikt door Kids2B: Twee ochtenden per week door de peuterspeelzaal en vier middagen door de BSO.

De ruimte is te huur als de overige ruimtes ('s avonds of in het weekend) bezet zijn of bij grotere evenementen in combinatie met andere ruimtes.

Het kerkgebouw

Sinds 2018 is het kerkgebouw eigendom van de Stichting Oude Groninger Kerken. Trefpunt beheert sindsdien het gebouw. Vaste gebruiker is de PKN-Gemeente die er regelmatig kerkdiensten verzorgd.
Daarnaast is het gebouw beschikbaar voor andere activiteiten. Door het karakter, de sfeer en de inrichting is de kerk zeer geschikt voor een huwelijksbijeenkomst of een uitvaartdienst, al dan niet in combinatie met het gebruik van de grote zaal. Maar ook voor een lezing of voordracht is het een geschikte ruimte.
Aantal zitplaatsen: ruim 100
Kosten: op aanvraag

Agenda
januari 2023
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31          
februari 2023
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          
Binnenkort in Thesinge
18 februari 2023
Dorpshuissessies Garmerwolde/Thesinge 18 februari in Trefpunt

In het Trefpunt vindt op 18 februari een nieuwe editie van de Dorpshuissessies plaats. Als vanouds met drie bands, de toegang is gratis. Zaal open: 20.00 uur, optredens vanaf 20.30 uur.

De bands
Wie zal openen is nog niet bekend maar hou de website dorpshuissessies.nl in de gaten voor actuele informatie. Daarna speelt de nieuwe band van Jet de Wilde, Not Yet. De derde band van de avond is WATERLEAF.

Foto van de maand
FvdM_kvdb_dec22.jpg

privacy

contact

facebook

nieuws

agenda