thesinge.com
CONSTRUCTIEVE INLOOPOCHTEND

Als ik vanmorgen m'n neus buiten de deur steek waait me een stevige ijskoude wind om de oren. Ik ben direct goed wakker. Dat moet ook, want het is weer inloopochtend bie noaberstee. En niet zomaar een inloopochtend, nee, vanmorgen schuiven Geerten Eijkelenboom en Ton Ensing bij ons aan. Jammer dat Aly Pepping deze keer niet aanwezig kan zijn, maar ook met haar betrokkenheid en enthousiasme over noaberstee en noaberschap zijn we erg blij en ontgaat ons niet. Uit belangstelling is ook Hillie Ramaker weer aangeschoven. Hillie is lid van de WMO-adviesraad en komt zo nu en dan eens binnenwippen. Ook Hillie haar betrokkenheid en enthousiasme over noaberstee en noaberschap wordt erg gewaardeerd.

Geerten is voorzitter van dorpsbelangen Thesinge en Ton is webmaster van Thesinge.com en heeft de rubriek 'noaberschap' ontwikkelt. Vanmorgen gaan we samen in gesprek over noaberstee en noaberschap. Samen van gedachten wisselen over de vraag: Hoe staat dorpsbelangen tegenover de voortzetting van noaberstee? Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Hoe geven we in Thesinge invulling aan een participatiesamenleving? Maar ook belangstelling van buiten Thesinge voor 'noaberstee' en 'noaberschap' komt aan bod. Ook de zeer coulante houding van het bestuur van dorpshuis Trefpunt is een punt van aandacht. We zijn ook hen zeer erkentelijk voor hun betrokkenheid en bereidwilligheid om ons, waar ze kunnen, te ondersteunen. Alles bijelkaar maakt het, dat we een zeer prettige, openeerlijk en constructieve inloopochtend hebben.

Samen proberen we de leefbaarheid voor alle inwoners in het dorp te behouden en mogelijk uit te breiden. Daar waar nodig proberen we samen noabers te ondersteunen. Samen doen we ons best om de ouderen van Thesinge een mooie oude dag te bezorgen. De ene keer betekent dit handen uit de mouwen, een andere keer zal een financiële bijdrage of subsidie een mooi gebaar kunnen zijn. Bedenk dat het bij dit alles niet om grootse dingen gaat. Het gaat vooral om, eerlijkheid, oprechtheid, vertrouwen, empathie en welgemeende positiviteit. Dit blijft voor ons de basis van waaruit we het succes van noaberstee en noaberschap willen blijven voortzetten. De rest is lucht, waar vele mensen doorheen prikken.

Mocht u om wat voor reden dan ook, wel een stimulerend duwtje in de rug kunnen gebruiken, een paar helpende handen, of een luisterend oor, dan ben ik, Janna Hofstede, altijd beschikbaar. U mag bij me langskomen, me bellen op 050-3022475 of een mailtje sturen. Samen kunnen we dan overleggen hoe we uw vraag of 'probleem' het beste kunnen oplossen. Met alles wat mij ter ore komt zal ik integer omgaan en uw vertrouwen niet beschamen. Ook is er de mogelijkheid om een dienst te vragen of aan te bieden via 'noaberschap' op Thesinge.com. En natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom op de wekelijkse inloopochtend van 'noaberstee'. 

Ook op deze plaats wil ik Geerten en Ton hartelijk bedanken dat ze tijd hebben kunnen en willen vrijmaken om met ons in gesprek te gaan. Bedanken voor hun betrokkenheid, enthousiasme en welgemeende constructieve bijdrage aan deze ochtend. BEDANKT!

Dag.


Agenda
augustus 2020
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
september 2020
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Binnenkort in Thesinge
14 augustus 2020
Zummerspeulen 2020

Op 13 en 14 augustus voor 4 t/m 12 jarigen. Geef je op voor 15 juni.

Meer informatie op www.thesinge.com/zummerspeulen

Foto van de maand
Koos-juni-2020-web.jpg

privacy

contact

facebook

nieuws

agenda